Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaymakam Önder Bakan: Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı içinde bir yıl geçirmek dileğiyle

Kaymakam Önder Bakan: Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı içinde bir yıl geçirmek dileğiyle

 

2021-2022 eğitim öğretim yılı açılış programı Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulunda gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Kaymakamlığı'nın Twitter hesabında yapılan paylaşımda "Yeni öğretim yılının öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor; sağlık ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kaymakamı Öder Bakan da, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok kıymetli gençlerimiz, değerli aileleri ve eğitim öğretim camiasının tüm neferleri; yarın sabahtan itibaren yeniden okullar ve öğrenciler ile buluşma zamanı.. Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı içinde bir yıl geçirmek dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık