Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaymakam Önder Bakan: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı gurur ve onurla kutluyoruz

Kaymakam Önder Bakan: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı gurur ve onurla kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü, Beşiktaş Anadolu Lisesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen ilçe programında coşkuyla kutlandı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesaj yayınladı. Önder Bakan mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlı destanının yazıldığı ve milletimizin düşmanlara karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı tarih olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe gurur ve onurla kutluyoruz.

Bu toprakları bize vatan yapan şanlı zaferin 99. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık