Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kaymakam genç olunca!

Kaymakam genç olunca!

Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama programı düzenlendi. Kutlama töreninin ardından öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinlikler kapsamında halat çekme yarışı da yapıldı. Heyecanlı anlar yaşanan yarışmaya Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Kaymakam Önder Bakan ile birlikte halat çekme yarışı yapan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, bu heyecanlı anları Twitter hesabından paylaşarak, "Bu güzellik ve heyecana fazla dayanamadık tabi ki" dedi.

Öte yandan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen program hakkında paylaşımda bulunan Beşiktaş Kaymakamlığı da, "Beşiktaş Anadolu Lisesinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında, 103. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadık." ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş Anadolu Lisesi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçe Kaymakamımız Sn. Önder BAKAN, İlçe Belediye Başkanı Yrd.ları Sn Soner KARAKUŞ ve Sn. Ali Rıza YILMAZ, İlçe MEM Md. Sn. Özcan TÜRKOĞLU ve İlçe Gençlik ve Spor Md. Salim CANTÜRK’ün katılımları ile gerçekleştirilmiştir." dedi.

Ayrıca Kaymakam Bakan, Twitter hesabında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı anısına 103 balonu gökyüzüne bıraktık" paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan 19 Mayıs mesajı!

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için mesaj paylaştı. Kaymakam Bakan, mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı 19 Mayıs Samsun’a çıkış ve ardından Milletin, Vatanla bütünleşip bağımsız bir Devlet haline geldiğimiz zaman süreçlerinin en önemlisi, mihenk taşı…. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun"

Beşiktaş Kaymakamlığı'nın da Twitter hesabından yapılan paylaşımda da, "Bağımsızlık mücadelemizin 103. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!" ifadeleri kullanıldı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU!.. İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU BEŞİKTAŞLILARA SORDUK!..

yukarı çık