Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kalbimize gömdük!

Kalbimize gömdük!

Beşiktaş Belediyesi’nde 33 yıldır çeşitli birimlerde görev yapan, üstlendiği görevlerde canla başla çalışan, çözüm odaklı yaklaşımı, enerjisi ve özverisiyle 7’den 70’e Beşiktaş’a hizmetler sunan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu’nun dün vefat etmesi herkesi derinden üzdü. Bugün, görev yaptığı Beşiktaş Belediyesi önünde program düzenlenerek helallik istendi. Duygu dolu anların yaşandığı programda, mesai arkadaşları Topçuoğlu için iyi dileklerde bulundu.

"BEŞİKTAŞ’TA NEFES ALDIĞIMIZ HER AN ENDER TOPÇUOĞLU’NUN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ"

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat törende yaptığı konuşmada Ender Topçuoğlu’nun ismini Beşiktaş’ta her zaman yaşatacağını söyleyerek şunları ifade etti:

‘’Değerli dostlar Ender Topçuoğlu’nun çalışma arkadaşları, ailesi, arkadaşları, hayatına dokunduğu herkes… Bugün zor demeyeceğim, zordan daha ötesi, inanması güç, dünden bu yana konduramıyoruz inanmıyoruz hepimiz… Onunla ilgili ne söylesek az kalacak. Kötü haberi aldığımızdan bu yana hayatına dokunduğu herkes binlerce insan aradı ve taziyelerini iletti.

Hepsi çalışkanlığından ve insanlığından bahsetti. Bürokrat olması, 33 seneden bu yana hizmet vermesi ve tabii ki Beşiktaş’ın en büyük değerlerinden bir tanesiydi. Hayatına dokunmadığı hiç kimse yok. Sokağına dokunmadığı hiçbir mahallesi yok Ender ağabeyimizin. Benim için de, bir yol arkadaşı bir ağabey, hem bir babaydı. Karar alacağımız zaman bir araya gelir ve istişare ederdik.

Bir şeyi söylemem yeterli olacak Ender Ağabey için: Bu kötü olayın olduğu gün sabah 06.30’da Beşiktaş’ın değişik yerlerindeki çalışmaları inceliyordu. Sabah 07.30’da yapılan çalışmalarla ilgili hem fotoğrafları hem de bilgilendirmeleri atmıştı. Beşiktaş aşığı işine aşık, insanına aşık bir ağabeyimiz kaybettik. Çok üzüntülüyüm, kelimeler anlamsız kalıyor. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Yaptığı hizmetleri hiç unutmayacağız ve onun adını Beşiktaş’ta nefes aldığımız sürece yaşatacağız. Tüm Beşiktaş’ımızın ve Belediyemizin başı sağ olsun.‘’

"İŞİNE ODAKLI, ÇOK ÇALIŞKAN VE HER KONUYU TİTİZLİKLE TAKİP EDERDİ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayatını kaybeden Ender Topçuoğlu’nun çalışkanlığına dikkat çekerek duygularını şu ifadelerle dile getirdi:

‘’Tabii ki bugün çok üzüntülüyüz. Kıymetli başkanımızı Ender Bey’i ben de belediye başkanlığı mesaimizde tanıdım. Bu duygularımı sizlerle paylaşmayı hem bir sorumluluk olarak gördüm hem de insan olarak arkasından bunları söylemeyi kendime bir borç bildim. İşine odaklı, çok çalışkan, her hususu titizlikle takip eden, gittiğimiz her saha kontrolünde veya saha çalışmasında Büyükşehir Belediyemizin burada takip ettiği işlerin en az bizim kadrolarımız kadar takip eden, hassasiyetle soruları soran veya yön veren tarafıyla belediyecilikte çok az rastlanan ve gerçekten bu kadar üst seviyede kendini işine adamış bir insan olarak tanıdım.

Bu duygularımın hem siz kıymetli mesai arkadaşları hem çok değerli belediye başkanımız ve de ailesi tarafından bilinsin istedim. Umuyorum hakkını helal etmiştir. Genç yaşta kaybettik.

Mekanı cennet olsun. Elbette dualarımız onunla. Buradan her çalışma arkadaşına, çok kıymetli ailesine sabır diliyorum. Duamız kendisiyle. İyi ki kendisini tanıdık. Yolu açık olsun, mekanı cennet olsun.’’

Duygu dolu anların yaşadığı törende, belediye çalışanları, vatandaşlar ve Ender Topçuoğlu’nun yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı. Türkü ve dualarla uğurlanan Ender Topçuoğlu’nun cenazesi, memleketi Giresun’un Şebinkarahisar Tekışık Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Doğduğu topraklara emanet edildi

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu, memleketi Giresun’un Şebinkarahisar'da toprağa verildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Ender Ağabeyi bugün doğduğu topraklara Şebinkarahisar’a emanet ettik." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık