Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kadınlar baş tacımız!

Kadınlar baş tacımız!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş'ta CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman ve yönetimi, İlçe Kadın Kolu Başkanları ile Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi, Halk Market-Halk Mağaza, Beltaş Kafe- Kitap Kafeye ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Rıza Akpolat, Twitter hesabında ziyaretler hakkında yaptığı paylaşımlarda aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"CHP İst. İl Kadın Kolları Başkanı @yesimagirman & yönetimi, İlçe Kadın Kolu Başkanlarımız ile Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi, Halk Market-Halk Mağaza, Beltaş Kafe- Kitap Kafemizi ziyaret ettik. Bu vesile ile Başkanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum."

"CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı @yesimagirman  ve yönetimi ile İlçe Kadın Kolu Başkanlarımızın ziyaretinden mutluluk duydum. Hizmetlerimiz ve çalışmalarımızı anlatarak fikir alışverişinde bulunduk. Altan Öymen Kütüphanemizi ziyaret ettik."

"Değerli Başkanımız Rıza Akpolat'a teşekkür ederiz"

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, ziyaret hakkında Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a teşekkür etti. Yeşim Ağırman, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"İl Kadın Kolları yönetimimiz, İlçe Kadın Kolu Başkanlarımız ile @BesiktasBel  Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi, Halk Market, Halk Mağaza, Beltaş Kafe ve Kitap Kafemizi ziyaret ettik. Halkın belediyeleri halk için çalışıyor. Teşekkür ederiz @RizaAkpolat başkanım."

"CHP İstanbul İl Kadın Kolları yönetimimiz ve İlçe Kadın Kolu Başkanlarımız ile ziyaret ettiğimiz Beşiktaş’ta Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Değerli başkanımız @RizaAkpolat’a hizmetleri ve ev sahipliği için teşekkür ederiz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık