Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İmamoğlu'na en çok oy Beşiktaş'tan!

İmamoğlu'na en çok oy Beşiktaş'tan!

Pazar günü yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun en fazla oy aldığı ilçe, geçtiğimiz dönemdeki gibi yine Beşiktaş oldu. Beşiktaş seçmeninin İmamoğlu’na verdiği oy oranı yüzde 82’yi bularak bir rekora imza attı.

CHP’DE BEŞİKTAŞ’TA İLK TULUM ÇIKARILAN DÖNEM RIZA AKPOLAT DÖNEMİ OLDU!

Beşiktaş Belediyesi’nde İmamoğlu gibi 2 dönemi başlayan Başkan Rıza Akpolat; “Değerli komşularım, bugünü çok bekledik ve arzuladık. Bugünün hayallerini kurduk. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Ekrem Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Cumartesi günü Beşiktaş’ta yaptığımız son mitingde Ekrem Başkanımıza rekor bir oyla destek olacağız dedik. 2019 ‘da rekor bir oyla buradan Ekrem Başkanımızı göndermiştik. Bu seçimde ise yeni bir rekorla yüzde 82’yle Ekrem Başkanımızı uğurladık. Bu meydan çok büyük ve tarihe tanıklık etmiş bir meydan. Bu meydandan çok yiğitleri gönderdik mücadeleye. Barbaros Hayrettinleri gönderdik. Akaretlerdeki evinden çıkıp Kartal İstimbotuna binip Bandırma Vapuruna geçen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gönderdik bu meydandan. Beşiktaş’tan yaktığımız kıvılcım İstanbul’u aydınlattı ve şimdi Tüm Türkiye’yi sardı ve kızıla boyadı.” şeklinde konuştu.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık