Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İmamoğlu ve Akpolat'tan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e tebrik!

İmamoğlu ve Akpolat'tan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e tebrik!

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde Özgür Çelik, 342 delegenin oyunu alarak CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı oldu. Edinilen bilgilere göre; sonucun açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Çelik, kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Çelik, "Bu bir zafer konuşması değil. Biz zafer konuşmasını İstanbul'u yeniden kazandığımızda, Türkiye'yi kazandığımızda gerçekleştireceğiz." dedi.

Çelik, "Yarın Cumhuriyet Halk Partisini tartışacak olanlara diyorum ki, lütfen lider sultasıyla il başkanı belirleyenleri tartışın. Lider sultasıyla ilçe başkanları belirleyenleri tartışın. Cumhuriyet Halk Partisi parti içi demokrasiyi yaşatmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kongrenin heyecanıyla ifade edilmemesi gereken cümlelerin de söylendiğini kaydeden Çelik, "Acaba örgütte bu karşılıklı bir kırılma yaratabilir mi endişesi olmasın. Biz, ilçe başkanlarımızla, il yönetimimizle, kadın kolumuzla, gençlik kolumuzla, tüm örgütümüzle kucaklaşmayı hazırız." diye konuştu.

"YOLUMUZA DEVAM ETME ZAMANI"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "Beni Cumhuriyet Halk Partisi'nin en önemli makamlarından İstanbul İl Başkanlığı onuruna layık gören tüm yol arkadaşlarıma, delegelerimize ve emekçi örgütümüze sonsuz ve yürekten teşekkür ediyorum. Kongremiz tamamlandı ancak mücadele sürüyor. Şimdi omuz omuza, kararlılıkla, İstanbul’da ve Türkiye’de iktidar yolumuza devam etme zamanı!" dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ZİYARET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve başlayan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i ziyaret etti. İmamoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine başlayan Özgür Çelik ile İstanbul'un 39 ilçesi ve İBB Meclisi için güçlü bir iddia ve işbirliği ile çalışacak, başarımızı daha da artıracağız; yeni görevi hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretleri için teşekkür ederim. 25 yıllık kent talanına karşı verdiği mücadeleyi tüm örgütümüzle büyüterek sürdürecek, tüm İstanbul’da halkın güvenli geleceği için partimizin zaferini kalıcı hale getireceğiz." dedi.

RIZA AKPOLAT'TAN TEBRİK

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "“İstanbul’dan başlayarak tüm Türkiye’ye Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inancıyla ve kararlılığıyla umudu hep birlikte yeşerteceğiz ve bu topraklara demokrasiyi yeniden getireceğiz.” Partimizin İl Başkanlığı görevini devralan yol arkadaşım Özgür Çelik'i tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

İBB MECLİS GRUBUNDAN ZİYARET

İBB Meclis Grubunun ziyareti hakkında açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "CHP İBB Meclis Grubumuza ziyaretleri için teşekkür ederim. 2019'dan bu yana mecliste verdikleri mücadeleyi birlikte güçlendirecek, İstanbul'u meclis çoğunluğunu da alarak kazanacağız." dedi.

Öte yandan Özgür Çelik, "Mazbatamızı aldık, evimize örgütümüzle kucaklaşmaya geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık