Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İlk kutlama Beşiktaş'tan geldi!

İlk kutlama Beşiktaş'tan geldi!

CHP 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi, ikinci turda tamamlandı. Saat 00.30’da başlayan seçim için oy verme işlemi saat 02.30’da sona erdi. Edinilen bilgilere göre; buna göre delegelerin oylarıyla CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Özel delegelerden 812, Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. İlk tura göre Özel, 130 oy daha fazla aldı. Sonucu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu.

Özgür Özel gece yarısı yaptığı teşekkür konuşmasında şu mesajları verdi:

“Sayın Divan Başkanım, hayatımın en büyük gururunu, en büyük onurunu yaşıyorum. Bunu CHP’nin 100. yılında ve CHP’nin hatta Türkiye’nin 100. yılında kurulan ilk sandığında, ikinci yüzyıla yön verecek partimizin kurultayında oy birliğiyle ve hepimizin yürekten desteklediği şekilde şahsınıza verilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için tüm CHP’liler adına size teşekkür ediyorum."

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel, sosyal medya hesabından teşekkür açıklaması yaptı. Özel’in açıklaması şöyle:

“Beni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına layık gören Cumhuriyetimizin 2’nci Yüzyılının İlk Kurultayının delegelerine teşekkür ediyorum. Bu salondaki umut dalgasını büyütmek ve partimizi iktidar yapabilmek için tüm örgütümüzle omuz omuza çalışacağız!”

"Ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayında kazanan Genel Başkanımız Özgür Özel'i tebrik ediyorum. Ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiye dek hem partimize hem de ülkemize sağlamış olduğu tüm katkılar ve emekler için 13 yıldır Genel Başkanımız olan Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık