Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaymakamlarla bir araya geldi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan Kur'an yakma olayına büyük tepki!...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaymakamlarla bir araya geldi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'dan Kur'an yakma olayına büyük tepki!...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan dahil 39 ilçe kaymakamının katılımıyla Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı hakkında açıklamada bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun başkanlığında İstanbul’umuzdaki kaymakamlarımızla birlikte Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştiriyoruz." dedi.

Toplantının ardında paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Toplantı sonrası İstanbul Hatırası" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Kur'an yakma olayına da büyük tepki göstererk şunları paylaştı:

"Aklıma yıllar önce Kıbrısta bayrağa el uzatmaya kalkan o soysuz geldi, Tükler Bayraklarına ve kutsal kitapları Kuranı Kerim’e yapılanı asla affetmez #Stop_Sweden zamanın gelmesini sabırla bekler.

Toplumlar birbirlerinin kutsallarına saygı gösterir ve duyarlı davranırlar.Temel insanlık ve medeniyet kuralıdır. Aksi bağnazlıktır."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık