Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB ve Beşiktaş belediyesi iş birliği ile yeşil ve mavinin buluştuğu noktada Yıldız Parkı Kır Kahvesi

İBB ve Beşiktaş belediyesi iş birliği ile yeşil ve mavinin buluştuğu noktada Yıldız Parkı Kır Kahvesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Yıldız Parkı Kır Kahvesi Sosyal Tesisi’ni İstanbulluların hizmetine açarak İstanbullulara koru içerisinde uygun fiyatlarla kaliteli vakit geçirebilecekleri yeni bir alan kazandırdı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Yıldız Parkı içerisinde orman manzarası ve temiz havasıyla birlikte İstanbullulara uygun fiyatlarıyla hizmet verecek Kır Kahvesi Sosyal Tesisi kapılarını açtı. Yıldız Parkı’nın tepe noktasında bulunan ve koru manzarasına sahip Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri yeşille mavinin buluştuğu eşsiz bir noktada yer alıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beşiktaş Yıldız Parkı Kır Kahvesi Sosyal Tesisimiz hizmete açıldı. İstanbul’un mirası bu güzel korunun içindeki tesisimiz İstanbullulara kaliteli ve uygun fiyatla hizmet verecek." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, "Yepyeni bir nefes alma noktasını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum: İBB iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri Beşiktaş'ın incisi Yıldız Parkı'nda hizmete açıldı! Yeşil ve doğayla buluşarak kaliteli ve uygun fiyatlarla keyifli anlar yaşamak isteyen tüm komşularımı sosyal tesislerimize bekliyorum." dedi.

Yıldız Parkı Kır Kahvesi Sosyal Tesisi’nde Ne Var?

Konumu itibarıyla ziyaretçilerine güzel anlar yaşatacak Kır Kahvesi Sosyal Tesisi, Yıldız Parkı gezilerinden sonra İstanbulluların keyifli bir mola verebilecekleri bir nokta olacak. Kır Kahvesi Sosyal Tesisi kafeteryası uygun fiyatları, lezzetli menüsüyle kahvaltı, kahve, yiyecek ve içecek gibi çeşitli seçenekleri sunuyor. Kafeteryanın yanı sıra sosyal tesisin etrafında gezi alanları, çocuk parkı da yer alıyor.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık