Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Artweeks@Akaretler’e ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Artweeks@Akaretler’e ziyaret

Artweeks@Akaretler’i ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, organizasyona ve İBB’nin kültür ve sanat vizyonu ve gelecek planları üzerine de açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, "Açıkçası çok etkileyici. Ben, tesadüf araçla önce buradan geçtim, sonra bir daha geri dönerek girişim oldu bir iki saat. Araçla geçince, çalışıyordum ister istemez gözümü alan bir renklilik, insanların yüzünde mutluluk... Bir an için buraya geleceğimi unuttum mesela Akaretler'e. Ne oluyor etrafta diye; sonra dedimki demek ki buraya geleceğiz. O sanatın umudu, rengi, canlılığı ve heyecanı buraya yansıyor. Şehrin içinde olması çok değerli. Umuyorum ki, yıllar boyu çok değer ve renk katacak bir biçimde İstanbul'da varlığını çok üst seviyede hissettirecek bir buluşma." ifadelerini kullandı.

Türkiye ve dünya çağdaş sanatçılarının en güncel eserlerini buluşturan Artweeks@Akaretler’in 6. Edisyonu, 10 Nisan’a kadar Akaretler Sıraevler’de ücretsiz olarak ziyaret edildi. Artweeks@Akaretler’in 6. Edisyonuna katılan katılımcı galeriler arasında; .artSumer, Martch Art Project, Sanatorium, The Empire Project, Galeri Nev İstanbul, Anna Laudel, PİLEVNELİ, Versus Art Project, ArtOn İstanbul, Pi Artworks, MERKUR Galeri, Ferda Art Platform, Mixer Art Gallery, Mine Sanat Galerisi, Bilsart ve Öktem Aykut yer aldı. Difo Art’ın da özel bir fotoğraf sergisi düzenlediği ve Carny.io’nun NFT sergisi ile renklendirdiği etkinlik kapsamında, ayrıca Selman Bilal ve Şeli Elvaşvili’nin değerli koleksiyonları da sergilenerek ziyaretçilere özel bir deneyim sunuldu. Yıldız Holding de özel bir Sergisi ile katıldı. Sanatçı Şerife Bilgili Ercantürk; “Bağmana” isimli 4. kişisel sergisiyle Artweeks@Akaretlerde yer aldı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık