Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Kuruçeşme Sahil Parkı güçlendiriliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Kuruçeşme Sahil Parkı güçlendiriliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Beşiktaş Kuruçeşme Sahil Parkı’nı güçlendirmeyle ilgili açıklama geldi. Edinilen bilgilere göre; Ekrem İmamoğlu şu sözlerle hizmeti duyurdu:

“Çökme riskiyle karşı karşıya olan Beşiktaş Kuruçeşme Sahil Parkı’nı güçlendiriyor, daha kullanışlı hale getiriyoruz.”

İBB'den yapılan videolu paylaşımda çalışmalar hakkında şu bilgilere yer verildi:

"İstanbullular için buluşma ve sosyalleşme noktası olan ve çökme riskiyle karşı karşıya kalan sahil parklarında güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Bunlardan ilki Kuruçeşme Sahil Parkı'nda güçlendirme çalışmaları sürüyor. Parkın sahil bölümü çökme riski taşıyordu. 120 metrelik kesimde mevcut kıyı yapısı taşıma gücünü yitirdiğinden dolayı çökme tehlikesi barındırıyordu. 186 adet kazık çakarak üzerine başlık kirişi ve döşeme betonuyla taşıyıcı sistem oluşturduk.

Sahildeki çalışmalarda sona gelindi. 

İBB Fen İşleri Dairesi çevre düzenlemesi de yapacak. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda yeşil alan ve sert zemin kaplaması çalışmasıyla parkımızı yakın zamanda halkımızın hizmetine açıyoruz. 

İlk çalışmaya Kuruçeşme Parkı Sahiliyle başladık. Ancak, İstanbul'un diğer sahillerini de güçlendirmeye devam ediyoruz."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık