Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Her şey Beşiktaş için!

Her şey Beşiktaş için!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’ü ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Rıza Akpolat, "Beşiktaş Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl’ü ziyaret ederek Beşiktaş'ımızda yeni hizmet dönemimiz ile ilgili bilgi alışverişinde bulundum. Beşiktaş'ımız için tüm kurumlarımızla tam koordinasyon halinde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ'ı ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Demirbağ'ı ziyaret ettik. Beşiktaş’ımız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

"Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğiz"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "İlçe Nüfus Müdürümüz Ülker Aygün Saraç, İlçe Sağlık Müdürümüz Fatma Zehra Güneşer, İlçe Tarım Müdürümüz Mine Sevil Kara ve İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Derya Çekinmezer’i ziyaret ederek yeni dönemde Beşiktaş'ımızda gerçekleştireceğimiz çalışmaları değerlendirdik. Kurumlar arası iş birliğiyle Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Bir sonraki ziyareti hakkında da açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık’ı ve şube müdürlerimizi ziyaret ettim. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Beşiktaş’taki eğitim yuvalarımızdaki çalışmalarımızı iş birliğiyle ve koordineli şekilde yürütmeye devam edeceğiz." dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den tekrar aday gösterilerek ikinci döneminde de seçilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, mazbata töreni sonrası yaptığı konuşmada da, aşağıdaki ifadelere yer vermişti:

‘’Çok özel bir günü yaşıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Önemli bir süreç yaşadık. Hem Beşiktaş’ta hem de İstanbul’da verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olduk. Seçim öncesi sitelerde halkla buluşup konuşurken İstanbul’da çoğunluğu kazanacağımızı ifade etmiştim. Bunları tabi ki bir takım anketlere, verilere bakarak söyledik. Beşiktaş’ın sorunlarını da artık büyükşehirdeki çoğunlukla beraber ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışacağız. Bu halk bunu hak ediyor. Her seferinde CHP’ye Atatürk’ün iki emanetinden birine sahip çıkıyor. Biz de artık bu süreçten sonra daha çok çalışmaya ve örnek olmaya çalışacağız. İBB’ye de en büyük desteği biz Beşiktaş’tan sağladık hem de 31 tane meclis üyemizin tamamını ilçemize kazandırdık. Vatandaşımızın şikâyet noktalarını çok iyi tespit etmiş durumdayız. Vatandaş yaptığı şikâyetlerin tamamında haklıdır ve biz bu şikâyetlerin tamamını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Siyasi irademiz de mevcut artık. İBB Meclisi’nde de güçlü bir şekilde temsil edileceğiz. Bu sürecin tamamını hem asil hem de yedek meclis üyelerimizle, örgütümüzle koordinasyonlu bir şekilde ilçemizin sorunlarını çözeceğiz. Bugün yaptığımız olumlu adımların yansıması da 2028 seçimleri olacaktır. 2028 seçimlerinde de hep beraber iktidar olacağız.’’ 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık