Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Her şey Beşiktaş için! 50 yıllık sorun çözüldü!

Her şey Beşiktaş için! 50 yıllık sorun çözüldü!

Beşiktaş Belediyesi, ilçenin 50 yıllık sorunlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile çözüme kavuşturdu. Beşiktaş’ın yıllardır kronik hale gelen altyapı sorunları ve su baskınları yapılan titiz çalışmalar sonucunda tarihe karıştı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediyesi, ilçede yarım asırdır kronik hale gelen altyapı sorunları, su baskınları, yağmur suyu gibi sorunları İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile çözüme kavuşturdu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İBB ile yaptığımız iş birliği sonucunda; 72700 m2 tretuvar plak döşeme, 11709 metre yağmur suyu hattı, 9430 metre bordür döşeme, 8215 ton asfalt serim, 5200 metre orta gerilim kablo tesisatı, 3797 metre havai hatların yer altına alınması, 2900 metre isale hattı, 2417 metre atık su hattı işlemlerini gerçekleştik.” ifadelerini kullandı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık