Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Haluk Levent ve Rus Aleksandrov Kızılordu Korosu Etiler'de buluştu

Haluk Levent ve Rus Aleksandrov Kızılordu Korosu Etiler'de buluştu

Ünlü sanatçı Haluk Levent, İstanbul’a gelen Rus Aleksandrov Kızılordu Korosu ile öğlen yemeğinde Etiler’deki M-art Restoran’da buluştu. Levent, uzun bir aradan sonra ülkemize gelen 135 kişilik Koro ile Cumhuriyet marşları söyledi.

Koro ile birlikte şarkı söylediği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Haluk Levent ‘Rus Kızılordu dünyanın en güçlü vokal gruplarından biri ve müzisyenliğe başladığımdan beri onlarla birlikte şarkı söyleme hayalleri olan biriydim. Ve o gün geldi, ortak bir projeye imza atalım dedik. Onlar da gösterileri içine dünyada ilk kez bir solist aldılar. Kovid olduktan sonra ben gidemedim onlar buraya geldiler, bir kaç saatlik provayla çıktık ama başarılı olduk.” dedi.

Haluk Levent, Rus Kızılordu Korosu ile Cumhuriyet marşlarını seslendirdiği konserler, 27 Eylül'de İstanbul'da başladı, sırasıyla Ankara, Mersin, Adana, Konya, Manavgat, Antalya, Fethiye, İzmir ile devam etti ve 11 Ekim'de Bursa'da sona erdi.

Kızıl Ordu Korosu, Sovyetler Birliği Ordusu Kızıl Ordu’nun resmi korosudur. Koro erkek koro elemanları, orkestra ve dans grubundan oluşur. Rusya’nın halk şarkılarından kilise müziklerine, opera aryalarından popüler müziklere kadar uzanan geniş bir yelpazede eserler icra etmişlerdir. Bunların arasında “Katyuşa”, “Kalinka”, “Kernina” ve “Ave Maria” en bilinenlerindendir. Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra da Rusya’da ve diğer ülkelerde konserler vermeye devam etmişlerdir.

Haber Videosu


Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık