Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Güvenli bir Beşiktaş için hep birlikte daha çok çalışacağız

Güvenli bir Beşiktaş için hep birlikte daha çok çalışacağız

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Kaymakamlığı'ın yayınladığı verileri Twitter hesabında paylaşarak, İşçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Kaymakam Bakan, "İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum.. Daha güvenli bir #beşiktaş için daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kaymakamlığı tarafından yayınlanan 2020-2021 yıllarında Beşiktaş'ta gerçekleşen suç vakalarındaki azalma oranı aşağıdaki gibidir:

Evden hırsızlık yüzde 22

Otodan hırsızlık yüzde 40

Oto hırsızlığı yüzde 26

İş yerinden ve kurumdan hırsızlık yüzde 11

Yankesicilik yüzde 67

Kapkaç yüzde 33

olmak üzere suç oranlarında azalma gerçekleşmiştir.


GÖNÜLLERDE TAHT KURDULAR!..
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan göreve başladığı günden bu yana gerek çalışmaları, gerekse samimi içten tavırları ile Beşiktaşlıların gönlünde adeta taht kurdu. Esnaf ziyaretleri, vatandaşlarla iç içe olması ve kararlı tutumu nedeniyle Önder Bakan Beşiktaş'ın en sevilen idarecileri arasında şimdiden yerini aldığı ilke halkı tarafından sık sık vurgulanıyor.

Öte yandan Beşiktaşlılar, emniyetin de yaptığı çalışmaları yerinde bulduklarını belirtirken, 'Bu istatistikler başarıyı yakaladıklarını göstermektedir diyor.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık