Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Görevden alınan Beşiktaş eski Belediye başkanı Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar İYİ Parti'ye katıldı, gündem oldu!

Görevden alınan Beşiktaş eski Belediye başkanı Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar İYİ Parti'ye katıldı, gündem oldu!

Medya'da çıkan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar'ın İYİ Partiye katılması ve genel Başkan Meral Akşener ile fotograf vererek yakınlaşması haberi Beşiktaş'ta adeta gündem oluşturdu. Sosyal medya da olay değişik boyutlarda ele alınırken, CHP içinden siyasetçiler ve diğer partililer, İYİ Partinin Beşiktaş ayağının da Hazinedar döneminde kurulduğuna dikkat çekti. Belediye içinde bunların Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığınca görevden alınmadan ve CHP'den ayrılmadan önce de o  zamanlarda İYİ Parti konusunda sıkça görüşüldüğü ve faaliyet içinde olunduğu da siyasi çevrelerce belirtiliyordu.

BEŞİKTAŞ VE İYİ PARTİ

Hatta Murat Hazinedar'ın yeğeni ve belediye başkanlığı zamanında adeta sağ kolu olan Ekrem Hazinedar'ın da İYİ Parti Beşiktaş ilçe Başkanı olduğu yine siyasi çevrelerce belirtiliyor. Hatta Tuncay Buruşuk'ta MHP ilçe başkanlığından alınmış ve teşkilat fes edilmişti. Buruşuk daha sonra İYİ Parti Beşiktaşl İlçe Başkanı olmuştu.


ODATV haberi şöyle; 
İçişleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden alınan Murat Hazinedar'ın eşi Özlem Hazinedar İYİ Parti'ye katıldı. Hazinedar'ın adı birçok haberde ve incelemede eşi ile birlikte yer almıştı.
 

NE OLMUŞTU

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınmıştı.
İçişleri Bakanlığı, Hazinedar'ın görevden alınma gerekçelerini; belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız menfaat temin edilmesi olarak açıklamıştı.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık