Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç başkandan seçim sonrası anlamlı mesaj!

Genç başkandan seçim sonrası anlamlı mesaj!

Bir yerel seçim daha geride kaldı. İstanbul'u Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş'ı Rıza Akpolat kazandı. Yeniden Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Rıza Akpolat oyunu kızları Duru ve Deren ile kullandı.


Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat seçim sürecinde sürekli sokakta olurken, seçim sonrasında da seçimi kazanır kazanmaz yaptığı ilk açıklamada, “Ekrem İmamoğlu başkanımız ile geçen seçimlerde de büyük destek sağlamıştık. Yine büyük bir oy oranıyla aynı desteği sağlamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.



EKREM İMAMOĞLU BAŞKANIMIZLA KAZANDIK

Seçimden sonra da komşularıyla buluşan genç başkan, ilk demeçinde, 'Değerli Komşularım; Birlik ve beraberlik ruhuyla hem Beşiktaş'ımızda hem İstanbul'da Ekrem İmamoğlu Başkanımızla kazandık! Yanımızda olan herkese, destek veren tüm komşularımıza sonsuz teşekkürler. Sizi asla mahçup etmeyeceğiz. Hep beraber Beşiktaş'ı daha konforlu bir yaşam merkezi haline getirmek için çalışacağız. Ne Mutlu Beşiktaş Var! Tam Yol İleri!' dedi.

CUMHURİYET VE ATATÜRK VURGUSU!..

Seçimi tekrar kazanarak belediye başkanı olan Rıza Akpolat'tan anlamlı bir paylaşım geldi. Akpolat; 'İBB Meclisi'nde AKP ve MHP gruplarının oylarıyla Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine olan bağlılığımız görmezden gelinmişti ve yok sayılmıştı. Ama Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adını taşıyan tabelayı tam 2 yıl önce kendi ellerimle asmıştım yaşadığı sokağın duvarına... Bu yolda Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini koruma, yaşatma görevini onurla taşımaya devam edeceğiz.' şeklinde önemli bir mesaj verdi!..

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık