Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç Başkandan sandık çağrısı!

Genç Başkandan sandık çağrısı!

Türkiye, hafta sonu yerel seçimler için sandık başına gidecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat komşularına seçim öncesi bir çağrı yaparak sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

‘’Kıymetli komşularım Beşiktaş’ın güzel insanları;

16 milyonun umudunu tazelemeye çok az bir zaman kaldı. 31 Mart’ta daha güçlü, daha dirençli ve daha halkçı bir İstanbul için seçim yapacağız. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti; en büyük varlığımız Cumhuriyetimizin ve temsil ettiği değerlerin savunucusu, Beşiktaş’ın fertleri olarak, büyük bir sorumlulukla sandıklara gideceğiz. Yapılan her seçimde Atamızın rehberliğinde kararını veren Beşiktaş halkı, tercihini yine çağdaş, sosyal-demokrat ve halkçı belediyecilikten yana kullanacaktır. Geçtiğimiz 5 yılda Beşiktaşlı komşularımızla birlikte çok önemli işler yaptık. Beşiktaş’a hizmet etme onurunu birlikte paylaştık. Saygıdeğer komşularım, çocuklarımızın kahkahası, gençlerimizin umudu, büyüklerimizin huzuru için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Beşiktaş’tan yayılan aydınlıkla İstanbullu hemşehrilerimize ışık, Türkiye’nin aydınlık geleceğine umut olmaya devam ettik. Çünkü Beşiktaş demek özgürlük demek, Beşiktaş demek Cumhuriyet demektir, Beşiktaş demek Mustafa Kemal Atatürk demektir. Göreve geldiğimiz andan itibaren bu anlayışla hareket edip, ortak değerlerimize layık olmaya çalıştık. Şimdi tecrübemiz, azmimiz ve kararlılığımızla gerek Beşiktaş’ta gerekse İstanbul genelinde artan gücümüzle, siz Beşiktaşlı komşularımızla birlikte Beşiktaş’ı daha güçlü bir şekilde yönetmeye talibiz. Gücümüz, ortak aklımız ve Cumhuriyet Halk Partili diğer belediyelerle kuracağımız iş birlikleri ile pek çok meseleyi kalıcı bir şekilde birlikte çözeceğiz.

Bunun için, önümüzdeki bu tarihi seçimde gücümüzü tekrar gösterme zamanı gelmiştir.

Beşiktaş’ta ve İstanbul’da yüksek katılımla kazanacağız. Sizlerden bir oy kendime, bir oy Ekrem başkanımıza ve bir oy da güçlü belediye meclisine istiyorum. Sandıkta birleşelim, en büyük gücümüz olan demokrasimizi büyütelim. Güçlü Meclis, Güçlü Beşiktaş, Güçlü İstanbul!’’

İmamoğlu ve Akpolat finali Beşiktaş'ta yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. İlgi yoğundu. CHP Milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve diğer ilçe başkan adayları ve İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da törene katıldı. Rıza Akpolat ise, törene kızları ile birlikte katıldı. İmamoğlu yaptıklarını ve yapacaklarını anlatırken, Rıza Akpolat için de oy istedi. 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık