Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç Başkandan sanatseverlere müjde: 24 sanatçımızla ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’ndayız

Genç Başkandan sanatseverlere müjde: 24 sanatçımızla ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’ndayız

ArtContact İstanbul Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı, 1-4 Haziran tarihleri arasında üçüncü defa sanatseverlere kapılarını açacak. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar, sanatçıyı ve sanatseverleri buluşturma amacıyla hareket ediyor. 31 Mayıs’taki ön gösterim ve protokol açılışında Onur Ödülleri de sahiplerini bulacak. Açılışta; 120’nin üzerinde katılımcı, 1500’ün üzerinde sanatçı ve 4 bin 500’e yakın eserin sergilenecek.  

40’A YAKIN ÜLKEDEN SANATÇILAR YER ALACAK

Edinilen bilgilere göre; Atis Fuarcılık tarafından düzenlenen ArtContact İstanbul Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nda sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri de konuşmacı olarak katılacak. Fuara İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Anadolu’nun pek çok ilinden galeriler katılım gösterecek. Rusya, Kore, Özbekistan, Azerbaycan, İran, Hırvatistan, Guatemala, Belarus, Çin ve Ukrayna’dan galeriler fuarda yerini alırken, Türkiye’deki galeriler aracılığıyla 40 farklı ülkeden sanatçıların eserleri de görücüye çıkacak.

"TÜM SANATSEVERLERİ BEKLERİZ"

ArtContact İstanbul Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı hakkında açıklamada bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "24 sanatçımızla ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda yerimizi alıyoruz.  01-04 Haziran tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı'na tüm sanatseverleri bekleriz. Yeni keşiflere, ilham verici deneyimlere ve paylaşımlara hep birlikte katılalım." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık