Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç Başkan'dan çocuklara mesaj var!

Genç Başkan'dan çocuklara mesaj var!

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için özel bir kutlama etkinliği düzenliyor. 23 Nisan Salı günü İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan etkinliklerde çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her sene olduğu gibi bu sene de Beşiktaş’ta coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan kutlamalarının merkezi ise birbirinden renkli etkinlik alanları ve 22 çeşit oyun grubunun kurulacağı Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Spor Tesisleri olacak. Saat 13.00’te başlayıp 17.00’ye kadar sürecek etkinliklere tüm çocuklar davetlidir.

"COŞKU VE SEVİNÇLE KUTLUYORUZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku ve sevinçle kutluyoruz.  Tüm çocuklarımızı 23 Nisan Salı günü 13.00 - 17.00 saatleri arasında İsmet İnönü Spor Tesislerimizde düzenlenecek etkinliklere davet ediyorum." dedi.

Tarih: 23 Nisan 2024

Saat: 13.00-17.00

Yer: İsmet İnönü Spor Tesisleri

Adres: Levent Mah. Uğur Mumcu Cad. No:3/A Beşiktaş

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık