Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç Başkan'dan can dostlara özel ilgi!

Genç Başkan'dan can dostlara özel ilgi!

Beşiktaş Belediyesi'nden öncü bir hareket daha geldi. Sokaktaki yardıma muhtaç hayvanların karnını doyurmak için yeni bir adım attı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, konu hakkında Twitter hesabında şu ifadeleri paylaştı:

"Zorlu Center personel yemekhanesinde biriken atık yemekleri dikkatle ayrıştırarak, Geçici Hayvan Bakımevimizdeki canlara ulaştırıyoruz. Böylece hem israfı önlüyoruz, hem de canlarımızın karnı doyuyor. Destekleri için @ZorluCenter’a teşekkür ederim."

"Can dostlarımızın karınları doyuyor"

Beşiktaş Belesiyesi de, iş birliğini şu sözlerle duyurdu:

"Yemekler boşa gitmiyor, can dostlarımızın karınları doyuyor. Zorlu Center iş birliği ile yenmeyen yemekleri topluyor, geçici hayvan bakımevimizdeki dostlarımıza yemek desteği sağlıyoruz. 7 gün 24 saat can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. "

Başkan Akpolat can dostlarının refahı için çalışmaya devam ediyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat,daha önce yaptığı açıklamalarında, "Beşiktaşımızda can dostlarımızın refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün çalışma saatlerini 7 gün 24 saate çıkardık, sayısını artırdığımız personelimiz ile canlarımızın daima yanındayız." ifadelerini kullanarak, vatandaşlara şu şekilde seslenmişti:

"Değerli komşularım,

Beşiktaş'ta sokak hayvanlarıyla sadece kentimizi değil, hayatımızı da paylaşıyoruz. Sahilde, sokaklarda, kafelerde Beşiktaş'ta başımızı çevirdiğimiz her yerde can dostlarımız var. Can dostlarımız için bugüne kadar pek çok çalışma gerçekleştirdik. Sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumak ve ortak yaşam farkındalığını artırmak için ilçemizde 150'den fazla noktaya uyarı tabelası yerleştirdik. 

2 yılda komşularımızdan gelen 30 bin ihbarı değerlendirdik. 6 araçlık MOBİVET Hayvan Ambulansı hizmetimizle 18 bin sokak hayvanının hayatına dokunduk. 20 ton mama dağıttık. Engelli Kedi Ünitesi'ni açarak, Beşiktaş'a canlarımızın güven ve sevgiyle yaşadıkları bir alan kazandırdık. Görme kaybı, denge kaybı, felç gibi engelleri olan can dostlarımızla yakından ilgilenen gönüllülerimiz için de Engelli Kedi Ünitemizin kapıları her zaman açık. 

Bu zor günlerde, sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün çalışma saatlerini 7 gün 24 saate çıkardık. Bunun için personel sayımızı da artırdık ve nöbetçi ekiplerimiz ile 7/24 can dostlarımızın yanında olacağız. 

Tüm bunların yanında sokak hayvanlarının sağlıklı ve iyi koşullarda yaşamaları için kısırlaştırma seferberliği başlattık. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılmaları için çalışmalarımızı artırmaya devam ediyoruz. 

Beşiktaş'ta hayatı paylaştığımız can dostlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Beşiktaş Belediyesi, 2019 yılında Başkan Rıza Akpolat’ın talimatıyla, Beşiktaş İletişim Ofisi BİO’nun koordinasyonunda Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle yaya ve araçların hayvanların yaşam alanlarına saygı duyması ve bu konuda hassasiyet duygusunu artırmak amacıyla Beşiktaş’ın sokaklarına ‘Kedi&Köpek Çıkabilir” görselli tabelalar asmıştı.

Şimdi de son olarak Beşiktaş Belediyesi, Zorlu Center iş birliği ile yenmeyen yemekleri topluyor, geçici hayvan bakımevindeki sokak hayvanlarına yemek desteği sağlıyor.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık