Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç başkan müjdeyi verdi! Yeni yılda da hizmetlere devam

Genç başkan müjdeyi verdi! Yeni yılda da hizmetlere devam

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yeni yılda da hizmetlere devam edeceğinin müjdesini şimdiden verdi. Yapılacaklar hakkında da geniş bir program hazırladıklarını belirten Rıza Akpolat, 'Gerek gençler, gerek yaş almış insanlarımıza öncelik veriyoruz. Çocuklar ve kadınlar bizim baş tacımızdır. Daha yeşil bir Beşiktaş için çaba gösteriyoruz. Hayvanlar can dostlarımız. Geride kalan yıllarda birçok konuda yoğun faaliyeti ilçeye kazandırdık' derken, yeni yılda da yarım kalan işlerimizi tamamlayacak, bunlara yenilerini ekleyeceğiz. Şimdiden orta ve uzun vadeli bir program yapıp, bunları her zaman kamuoyuyla paylaştığını ifade etti.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bu hizmetlerin yapımı içinde hazırlanan ve ortaya konan 2024 yılı bütçesinin kabul eildiğini saydam ve şeffaf biçimde Beşiktaşlılarla paylaştı. 

2024 YILI BÜTÇESİ BELEDİYE MECLİSİNDE KABUL EDİLDİ

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat '2024 yılı bütçemiz belediye meclisimizde görüşülerek kabul edildi. Yeni yılda da Beşiktaş'ımıza sürdürülebilir, nitelikli ve yenilikçi projeler kazandırmaya devam edeceğiz' şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık