Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fazıl Say'dan Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde organ bağışı

Fazıl Say'dan  Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde organ bağışı

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla organ bağışı yaptığını açıkladı. Edinilen bilgilere göre; 51 yaşındaki Say, uzun zamandır yapmak istediği organ bağışını yaptığını söyleyerek, takipçilerine de organ bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Organ bağışı belgesi ile poz veren Fazıl Say yaptığı paylaşımda, "Bu sabah sadece 5 dakikamı ayırarak Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne giderek uzun zamandır arzu ettiğim ancak ertelediğim organ bağışımı yaptım. Umarım günün birinde bir insanın hayatını kurtarır. Ülkemizde 30.000 insan organ nakli bekliyor, yaşamak için. Hadi şimdi, bugün...

Eşim Ece’nin organ bağışı kampanyasını kitlelere yayma çabasını da gururla ve hayranlıkla izliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık