Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Eski bakanlardan Tarhan Erdem Beşiktaş Bebek'ten son yolculuğuna uğurlandı!

Eski bakanlardan Tarhan Erdem Beşiktaş Bebek'ten son yolculuğuna uğurlandı!

Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem için Beşiktaş'taki Bebek Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Edinilen bilgiler göre; Erdem'in eşi Gülsevil Erdem, çocukları Ayşe ve Aydın Erdem cami avlusunda taziyeleri kabul etti. 

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ile iş insanı Aydın Doğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Kılıçdaroğlu, cenaze namazı öncesi Erdem'in ailesi ve yakınlarına taziyede bulundu.

Tarhan Erdem'in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum çelenk gönderdi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık