Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emniyet Müdürlüğü'nden öğrencileri terör örgütlerinden korumak için anlamlı etkinlik

Emniyet Müdürlüğü'nden öğrencileri terör örgütlerinden korumak için anlamlı etkinlik

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 100 öğrenciyi Beşiktaş-Kayserispor maçına götürdü. Edinilen bilgilere göre; terör örgütlerinin üniversite, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler ile herhangi bir okulda öğrenimine devam etmeyen gençlere yönelik yürüttükleri eleman kazanma ve propaganda faaliyetlerini engellemek amacıyla düzenlenen etkinliğe Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi öğrencileri ve 7 öğretmen katıldı. Etkinlik kapsamında öğrenciler, PKK/KCK terör örgütü tarafından 10 Aralık 2016 tarihindeki hain saldırının gerçekleştirildiği Gazhane Caddesi üzerindeki Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek dualar okudu. Öğrenciler duaların ardından şehitler için karanfil bıraktı. Etkinliğin sonunda öğrencelere ve öğretmenlere kupa bardağı, broşür, anahtarlık, not defteri ve kalem hediye edildi.

Öğrenciler ilk defa statta maç izleme imkanı buldu

Beşiktaş-Kayserispor maçını stattan seyretme imkanı bulan 83 öğrencinin daha önce hiç futbol karşılaşması izlemediği öğrenildi. Statta maç izleme heyecanı yaşayan öğrencilerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikten memnun oldukları gözlendi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık