Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden vale denetimi

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden vale denetimi

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerini denetledi. Edinilen bilgilere göre; polis ekipleri, denetleme kapsamında valelerin sözleşme, belge, çalışma ruhsatları olup olmadığı ve sigortalı çalıştırılıp çalıştırılmadıkları yönünden incelemesini yaptı.

Beşiktaş Bebek’te bir iş yerini denetleyen ekipler, vale uyarı levhası bulunmaması, valenin yerinde olmaması ve bir valenin sigortasız çalıştırılması üzerine iş yeri yetkilisine para cezası işlemi uyguladı.

Ayrıca valenin görev yerinde olmaması nedeniyle iki sürücünün işetme önünde araç park ettiği sırada trafiği tehlikeye düşürmesinden dolayı sürücülere toplam 288 lira para cezası kesildi.

Resmi Gazete'de 1 Temmuz’da yayımlanarak yürürlüğe giren "İşletmeler ve İşyerlerinin Araç Park Hizmetlerinin (Vale) Yürütülmesine İlişkin Yönetmelik" kapsamında polis ekiplerinin denetimlerinin aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık