Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emekli maaşını çeken kadına kapkaç şoku

Emekli maaşını çeken kadına kapkaç şoku

Beşiktaş'ta bir bankadan emekli maaşını çeken 63 yaşındaki kadın, yolda yürüdüğü esnada kapkaça uğradı. Kapkaç anları kameralara yansırken, zanlı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Balmumcu'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda 63 yaşındaki Sevdiye Kuşkonmaz, bankaya giderek bin 300 lira olan emekli maaşını çekerek çantasına koydu. Ardından evine doğru yola koyulan yaşlı kadın, yolda kapkaça uğradı. Kapkaç şoku sonrasında neye uğradığını şaşıran yaşlı kadın, bir aylık geçimini sağlayacak paranın içinde olduğu çantasını geri alabilmek için kapkaççının peşinden koştu. Yaşlı kadın bir süre sonra kovalamayı bırakırken, kapkaççı kayıplara karıştı. Yaşlı kadın çevredekilerin yardımıyla polisi arayarak yardım istedi. Yaşlı kadının kapkaça uğradığı ve şahsın kaçtığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kapkaççı polis tarafından yakalandı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceleyen polis ekipleri, kaçan şüphelinin önce eşkalini, ardından da kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık