Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emekçilere tek tek teşekkür etti, bağrına bastı!

Emekçilere tek tek teşekkür etti, bağrına bastı!

İstanbul'da etkili olan kar yağışı süresinde gece gündüz soğuk demeden 7/24 çalışan emekçilere teşekkür etti. Başkan Akpolat, temizlik işleri personeli ile bir araya geldi ve çalışmaları değerlendirdi. Gece gündüz canla başla çalışan tüm ekiplere teşekkür etti.

Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş’ımızda yoğun kar yağışından kaynaklı olağanüstü süreci sorunsuz atlatmamızı sağlayan emekçilerimizden temizlik işleri personelimizle bir araya geldik ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Onların nezdinde, gece gündüz canla başla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum."

"Yoğun kar yağışı süresince İBB ile eşgüdümlü sokak sokak aralıksız çalışmaları sürdüren emekçilerimize teşekkür ederim. Beşiktaş’ta dayanışmayla her zorluğu birlikte aşıyoruz."

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık