Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Doğan Cüceloğlu’nun ismi Beşiktaş'taki çocuk parkında yaşayacak!

Doğan Cüceloğlu’nun ismi Beşiktaş'taki çocuk parkında yaşayacak!

Beşiktaş Belediyesi, üç yıl önce vefat eden, düşünür, psikolog, yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun adını uzun süre yaşadığı Akat Mahallesi’ndeki çocuk parkına verdi. Parkta, Cüceloğlu’nun zgeçmişinin olduğu özel bir pano, çocuklara yönelik sözleri ve görselleri yer aldı.

Edinilen bilgilere göre; törende konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş’ın değerlerini yaşatmaya devam edeceklerini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

‘’Kendisi, düşünür, psikolog, yazar aslında birçok kimliği var. Türk halkının gönlünde taht kurmuş Doğan Cüceloğlu adını burada yaşatmak, buraya gelen her çocuğun onun fotoğraflarını görmesi, onun sözlerini okuması bizim için büyük bir mutluluk onlar için de çok büyük bir şans olacak. Kendisine sorsaydık, o da herhalde bütün gün çocukların oynadığı, gülümsediği, zamanını geçirdiği bir yerde adım yaşasın derdi. Beşiktaş’ın değerlerini elimizden geldiğince Beşiktaş’ta yaşatmaya, yaşamaya ve geleceğe taşımaya gayret ediyoruz.’’

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Cüceloğlu ise törende yaptığı konuşmada duygularını şu sözlerle dile getirdi:

‘’Hep birlikte çocuk parkıyla sevgili eşimin güzel sözlerini ve fotoğraflarını çocuklarla ve anne, babalarla buluşturmuş olduk. Bu şekilde anmış olmak çok güzel sağ olun, var olun.’’

Tören sonrası, Başkan Rıza Akpolat ve Yıldız Cüceloğlu parka Doğan Cüceloğlu adına dikilen çınar ağacına cansuyu verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık