Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çocuklarla çocuk oldu!

Çocuklarla çocuk oldu!

Bernar Nahum İlkokulunda düzenlenen “Minik Eller Büyük Ressamlar” Projesi açılış programına katılan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle keyifli vakit geçiren Kaymakam Önder Bakan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hamiyet Gerçek İlkokulu, Anaokulu öğretmen,öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Önder Bakan, bir başka paylaşımında da öğrencilerle arasında geçen güzel bir sohbet hakkında "Şapkayı kaptırdı" dedi.

Öte yandan, Beşiktaş Hamiyet Gerçek İlkokulu resmi Twitter hesabından da program hakkında aşağıdaki paylaşımda bulundu:

“Minik Eller Büyük Ressamlar” isimli eTwining Proje sergimizde çocuklarımızın sevincine ortak olan, öğrencilerimizin her biri ile ayrı ayrı ilgilenen Kaymakamımız Sn. @OnderBakan’a Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velileri adına teşekkür ederiz."

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, resmi Twitter hesabından “Minik Eller Büyük Ressamlar” projesiyle ilgili, "Kaymakamımız Sn. Önder Bakan ve Şube Müdürümüz Sn. Ersan Öksüz Bernar Nahum İlkokulunda düzenlenen “Minik Eller Büyük Ressamlar” Projesi açılış programında öğrencilerimizle bir araya geldiler." ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık