Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın! Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan peş peşe açıklamalar geldi!

Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın! Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan peş peşe açıklamalar geldi!

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nde bulunan Çırağan Sarayı içerisindeki 5 katlı Çırağan Oteli'nin 4. katında saat 11:00 sıralarında yangın çıktı. Hürriyet'ten edinilen bilgilere göre; Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın çıkan katta tadilat olduğu, üst katta ise işçilerin kaldığı belirtildi. 

Bazı kişilerin balkonlarda ve otel odalarında mahsur kaldığı ileri sürüldü. Yangın nedeniyle otelde kalanlar tahliye edildi. Dumandan etkilenenler hastaneye kaldırıldı. 

Otelin olduğu cadde dumanla kaplanırken, dumanlar Anadolu Yakası'ndan da görülüyor.  

Yangın nedeniyle otelin bulunduğu Çırağan Caddesi trafiğe kapatıldı. Sürücüler çevre yollara yönlendirildi. 

Saatler 11:40'ı gösterdiğinde yangın kontrol altına alındı. 

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

CNN Türk muhabiri Buse Deviren deyangın nedeniyle caddenin trafiğe kapatıldığını belirterek, "Araç girişi yasak şu an. Çırağan Caddesi üzeri trafiğe kapatıldı. Yangına müdahale devam ediyor. Dumanları çok uzak mesafeden görmek mümkün. Anadolu Yakası'ndan bile gözüktüğü söyleniyor dumanların. Güvenlik önlemleri alınmış durumda. Yangının neden çıktığı bilinmiyor. Restorasyon yapılan alanda yangının çıktığı söylendi ama şu an kesin bilgi yok. Bir can kaybı yok, dumandan etkilenenler oldu. Çevre hastanelere götürüldüler. Bir odada değil de pek çok odada Yangın çıkmış olabilir. Tabii bunlar teyide muhtaç bilgiler. Dumanlar her yeri kapladı. Şu anda hem itfaiye hem sağlık ekipleri cansiparane şekilde çalışıyor. Yangın otel kısmında çıktı. İtfaiye ekipleri odaların içine girerek müdahale ediyor. Odaların her birinden siyah dumanının çıktığını görmek mümkün" ifadelerini kullandı.

İBB: TADİLAT YAPILAN 4’ÜNCÜ KATINDA ÇIKTI 

İBB'den edinilen bilgiye göre Beşiktaş Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi'ndeki Çırağan Sarayı içerisindeki 5 katlı otelin tadilat yapılan 4. katında sabah saatlerinde yangın çıktı. İhbar saat 11.01'de yapıldı.

İstanbul İtfaiyesi'nin Beyoğlu, İstinye, Şişli, Beşiktaş grupları olay yerinde yangına müdahale ediyor. Çırağan Sarayı’nın otel kısmında tadilat yapılan 4'üncü katta yangın çıktığı, bir üst katında işçilerin kaldığı, ilk bilgilere göre mahsur kalma olmadığı, söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

CAN KAYBI YOK

Alınan bilgilere göre; bir can kaybının olmadığı öğrenildi. Yangının tadilat yapılan bölümde çıktığı bildirildi.

YARALI BİR KİŞİ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Yangın çıkan katta tadilat olduğu üst katta ise işçilerin kaldığı belirtildi. Yoğun dumanın yükseldiği oteldeki yangına müdahale sürüyor. Yaralı bir kişi ise ambulansla hastaneye götürüldü.

OTELDEKİLER TAHLİYE EDİLDİ

Otelde konaklayanlar tahliye edilirken, caddeyi kaplayan yoğun duman Anadolu Yakası'ndan da görülüyor. Çırağan Caddesi de polis ekiplerince trafiğe kapatıldı.

"BİRİMLERİMİZ OLAY YERİNDEDİR"

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Twitter'dan yaptığı paylaşımında "Çırağan Hotelinin tadilat görmekte olan bölümünde yangın çıkmış olup tüm birimlerimiz müdahale etmek ve en kısa sürede yangını kontrol altına almak amacıyla olay yerindedir" ifadelerini kullandı.

"EKİPLERİMİZ HER TÜRLÜ İHTİYACA KARŞI HAZIR"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Çırağan Sarayı’mızın otel kısmında çıkan yangını yakından takip ediyoruz. @ibbitfaiye hemen müdahaleye başladı. Beşiktaş Belediyesi ekiplerimiz de her türlü ihtiyaca karşı hazır." ifadelerine yer verdi.

Kaynaklar:

Son dakika... Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın çıkt (Hürriyet)

Son dakika... Çırağan Sarayı'nda yangın! (Cumhuriyet)

Çırağan Sarayı’nda yangın çıktı (SÖZCÜ)

İstanbul Beşiktaş'taki Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı (SonDakika.com)

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık