Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Çalışanların da sevgilisi oldu! Önce Temizlik ardından Fen İşçileri şimdi de Mali İşlerdeki görevlilerle bir arada!

Çalışanların da sevgilisi oldu! Önce Temizlik ardından Fen İşçileri şimdi de Mali İşlerdeki görevlilerle bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, dün sabah Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli çalışanlarla buluşarak, 2021-2022 bütçemizi değerlendirdi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Başkan Akpolat, "Bu sabah güne Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek başladık. 2021-2022 bütçemizi değerlendirdik." ifadelerini kullandı.

Temizlik işçileri ve fen işçileriyle de buluşmuştu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelini ziyaret etti.  Yoğun kar yağışlı havada, Beşiktaş ilçesinde 7/24 yolların açık kalması için çalışan emekçileri ziyaret eden Başkan Rıza Akpolat, teşekküt etti. Twitter hesabından ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Yoğun kar yağışında sokak sokak yoğun emek veren emekçilerimizden Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimizi ziyaret edip, tüm komşularımız adına teşekkür ettim. Hepsinin emeklerine ve yüreklerine sağlık." ifadelerine yer verdi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık