Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan yangın bölgesine destek için giden ekip İstanbul'da!

Beşiktaş'tan yangın bölgesine destek için giden ekip İstanbul'da!

Beşiktaş Belediyesi'nden 2 Hayvan Ambulansı, 2 Mobil Büfe, Ambulans, Soğuk Hava Tırı, Destek Hizmetleri ekipleri ve ekipmanları ile Milas yangın bölgelerine destek için ekipler yola çıkarak, yangın bölgesine ulaştıkları andan itibaren aralıksız çalışmalarına devam ettiler.

Beşiktaş Belediyesi de Milas’a çok sayıda ekip ve ekipman yollayarak yangınla mücadelede aktif rol oynadı. Milas'ta görev başında olan Beşiktaş Belediyesi'nin veteriner hekimleri, yangınlardan kurtarılan can dostlarının ilk müdahalelerini gerçekleştirdiler. Milas Yeniköy Termik Santral bölgesinde de yangından etkilenen can dostlarımıza Mobivet ekipleri ilk tedavilerini yaptılar. Milas Belediyesi ile koordineli bir şekilde mücadele verdiler.

Ayrıca, Beşiktaş Belediyesi ekipleri, yangın söndürme, kurtarma ve soğutma çalışmalarına destek verdi.

"Dayanışmayı sürdüreceğiz"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ekiplerin İstanbul'a döndüğünü şu ifadelerle duyurdu:

"Kemerköy Termik Santrali ve çevre köylerde yangın söndürme çalışmalarına destek veren ekiplerimiz çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a döndü. Milas halkına bir kez daha geçmiş olsun diyor, özverileri ve emekleri için ekiplerimize teşekkür ediyorum. Dayanışmayı sürdüreceğiz."

"Hakları ödenmez"

Öte yandın Başkan Rıza Akpolat, iş birliği içerisinde oldukları Toplumsal Afet Derneği ile ilgili yaptığı paylaşımında, "İş birliği içerisinde olduğumuz Beşiktaş Toplumsal Afet Platformu, günde 20 saat çalışarak Manavgat, Alanya ve Side’de, 4 belde, 12 köy ve 8 orman yangınına müdahale etti. Hakları ödenmez. Özveriyle çalışan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık