Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'tan deprem bölgesine 131 yardım tırı

Beşiktaş'tan deprem bölgesine 131 yardım tırı

‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen deprem bölgesinde hayat normale dönmedi. Beşiktaş Belediyesi, depremin ilk gerçekleştiği andan itibaren hemen organize oldu ve arama kurtarma ekibini öğleden sonra bölgeye ulaştırdı. 

Edinilen bilgilere göre; AFAD ve Beşiktaş Kaymakamlığı iş birliğiyle hareket eden Beşiktaş Belediyesi acil yardım listesi oluşturdu. Beşiktaş halkı yapılan yardım çağrılarına kulak verip gönüllü olarak gece - gündüz demeden belediye personeliyle beraber günlerce yardım tırlarına malzeme yüklendi.

Beşiktaş Belediyesi, deprem bölgesine 131 yardım tırı, 2 Yaşam Konteynırı, 1 Adet ilaçlama Aracı, 2 Adet 4*4 araç, 2 tane karavan, 2 adet ikram aracı, 2 adet mobil mutfak, 57 adet kamyon, 26 adet kamyonet, 1 adet mobil tuvalet aracı, 2 adet konteyner WC, 4 adet koordinasyon aracı, 5 adet iş makinesi, 10 adet spiral kesici, 30 takım iş kıyafeti, baret, ayakkabı, mont ve yelek, 1000 adet iş eldiveni, 5 adet elektrikli testere, 10 adet kırıcı, 28 adet jeneratör bölgeye gönderdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, deprem bölgesine giderek mesai arkadaşlarıyla beraber çalışmalara katıldı aynı zamanda Beşiktaş’taki çalışmaları da büyük bir titizlikle yönetti. Başkan Rıza Akpolat konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

‘’6 Şubat depremlerinin ardından afetlerin ne kadar büyük yıkımlara sebep olabileceğini bir kez daha gördük. Beşiktaş'ta depreme karşı mücadelemiz ve çalışmalarımız, kentsel dönüşüm projelerimiz, arama kurtarma ekiplerimiz, komşularımızın hakkını savunan hakça dönüşüm için komşularımızla sağladığımız uzlaşmalar bunlardan sadece birkaçı. Depremden sonra bölgeye ilk 12 saatte ulaşan ekiplerden olan Beşiktaş Arama Kurtarma ekibimiz ilk 48 saatte arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirerek 40'tan fazla yurttaşımıza sağ bir şekilde ulaştı.’’

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık