Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz kardiyoloji tedavisi!

Beşiktaş'ta yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz kardiyoloji tedavisi!

Beşiktaş Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla ilçede yaşayan komşularının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Beşiktaş Belediyesi, Türk Kalp Vakfı ile yaptığı iş birliği sayesinde ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar kardiyoloji alanında ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek. Herhangi bir yaş sınırının bulunmadığı Beşiktaş’ta ikamet eden ve maddi yönden kriterlere uyan kişilerin Kardiyolojik bakım ve tedavileri Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi bünyesinde ve Vakfın programlayacağı şekilde sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararlanabilecek. Ücretsiz kalp sağlığı hizmeti için ilgili kişilerin Beşiktaş Belediyesi’nin Çözüm Merkezi numarası olan 444 44 55’i arayarak talep oluşturması gerekiyor. İhtiyaç sahibi kişiler, uzman kadrosu ve donanımlı altyapısıyla hizmet sunan Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi’nin kardiyoloji biriminden ücretsiz tedavi hizmeti alabilecek.

BELEDİYEMİZ TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE ERİŞİLEBİLİR SAĞLIK HİZMETİ SUNMAYI AMAÇLIYOR

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven’in imzalamasıyla protokol yürürlüğe girdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat protokol sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘’Sağlık her bireyin en temel hakkı. Kalp sağlığı da bunun başında geliyor. Ancak, ne yazık ki ülkemizde yaşanan maddi zorluklar nedeniyle pek çok insanın kalp sağlığıyla ilgili gereken bakım ve tedaviyi alamadığı bir gerçek. İşte bu noktada, Belediyemiz ve Türk Kalp Vakfı'nın ortaklığıyla yürütülecek olan bu protokol, kalp sağlığı risklerini minimize etmeyi ve toplumumuzun her kesimine erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi, uzman kadrosu ve donanımlı alt yapısıyla, kalp sağlığı konusunda önemli bir kurum. Bu iş birliğiyle, maddi sıkıntılar nedeniyle sağlık hizmetlerinden mahrum kalan vatandaşlarımızın, kardiyolojik bakım ve tedaviye erişimini sağlayacağız.’’

 

Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi Adresi:

19 Mayıs Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi, No:8 Şişli/İST.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık