Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta sürpriz buluşma! Dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko konseri

Beşiktaş'ta sürpriz buluşma! Dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko konseri

Dünyanın sayılı piyanistleri arasında gösterilen ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunan Rus piyanist Evgeny Grinko, Ortaköy sahilde hayranlarına sürpriz bir konser verdi. Edinilen bilgilere göre; sanatçı Evgeny Grinko’yu karşılarında gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemeyerek telefonlarıyla o anları kaydetti. Sanatçının şarkılarına ritim tutan vatandaşlar keyifli anlar yaşarken konser sonrasında Evgeny Grinko kendisini dinleyen hayranlarıyla fotoğraf çektirerek sohbet etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat komşularının mutlu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

‘’Dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko'yu Beşiktaş Ortaköy Meydanımızda bir hafta sonu sürpriziyle vatandaşlarımızla buluşturduk. Beşiktaş’ta herkese güzel anlar yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz. #NeMutluBeşiktaşVar’’

Haber Videosu


Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık