Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta saha çözüm ekiplerinden evlere ve iş yerlerine ziyaret

Beşiktaş'ta saha çözüm ekiplerinden evlere ve iş yerlerine ziyaret

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediyesi Saha Çözüm Ekipleriyle Konaklar Mahallesi’ni ziyaret etti. Konaklar Mahallesi’nde komşularıyla bir araya gelen Başkan Rıza Akpolat; “Saha Çözüm Hareketi bizim için çok önemli ve değerli. Göreve gelirken Beşiktaş’ı katılımcı bir anlayışla yöneteceğimize dair söz verdik. Bu sözün gereği olarak önce mahallelerde toplantılar gerçekleştirdik. Sonra dünyayı sarsan pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı başladı, herkes evine kapanmak zorunda kaldı. Ama bizim katılımcı anlayışımızın devam etmesi sahada, sokakta komşularımızın yanında olmamız gerekiyordu. Hızlıca 120 kişiden oluşan saha çözüm ekibini oluşturduk. Beşiktaş’ta bulunan 93 bin 540 hanenin tamamını ziyaret ettik. O günün şartlarında maskenin, dezenfektanın ve kültür dergimizin olduğu bir kiti komşularımıza ulaştırdık. Bir yandan da komşularımızın önerilerini, taleplerini, eleştirilerini dinledik. 9379 tane talep aldık. İlk etapta bu taleplerin yüzde 89’unu olumlu bir şekilde karşıladık, sorunları çözdük. Çözemediğimiz yüzde 11’lik kısım Beşiktaş’ın imar planlarından ya da diğer problemlerinden kaynaklı, yetki paylaşımı nedeniyle yapamadığımız kronik sorunlardı. Bunlarla ilgili de önemli adımlar atıyoruz. Bu adımlarımızı komşularımızla paylaşmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

"SAHA ÇÖZÜM PROJEMİZ İSTANBUL’A VE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU"

Saha Çözüm Ekibinin verileri ışığında yeni projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Rıza Akpolat; “Verilerimizi güncelledik. Halk Market, Halk Mağaza, Aşevi gibi sözünü vermediğimiz birçok projeyi de saha çözümün verileri ışığında hayata geçirmiş olduk. Saha Çözüm Projemiz İstanbul’da ve Türkiye’nin değişik yerlerinde belediyelere örnek oldu. Birçok belediye saha çözüm projesini hayata geçirdi. Saha Çözüm Projemizle Avrupa Parlamentosu’ndan ‘Yerel Demokrasi Ödülü’nü aldık.

Beşiktaş’ı katılımcı bir anlayışla yöneteceğimiz sözünün gereği olarak Saha Çözüm Hareketimiz çalışmaya devam edecek. Bugün Konaklar Mahallesi’nde girilmedik ev bırakmayacak. Tüm iş yerlerine girecekler. Yine sizlerin öneri, talep ve eleştirilerinizi dinleyecekler. Biz de bunların ışığında bunlara çözüm önerileri geliştireceğiz.” dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık