Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta otluk alanda yangın paniği

Beşiktaş'ta otluk alanda yangın paniği

Beşiktaş'ta bir alışveriş merkezinin yanındaki otluk alanda henüz sebebi belirlenemeyen nedenlerle çıkan yangın paniğe neden olurken; yangını vatandaşlar ve itfaiye ekipleri söndürdü.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta bulunan bir alışveriş merkezinin önündeki otluk alanda yangın çıktı. Neden çıktığı henüz tespit edilemeyen yangında alevler kısa sürede büyüdü.

Vatandaşlar arasında paniğe neden olan yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.

Konu hakkında Twitter hesabından açıklamada bulunan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, "Levazım - Zorlu Center üzerindeki boş ve kuru otların bulunduğu bir adada çıkan ve yedi metre karelik bir alandaki kuru otların yanmasına sebep olan yangın kontrol altına alınmıştır. Beşiktaş bu kritik zamanlarda yanlış ve provakatif bilgi kirliliğinden kaçınalım" ifadelerini kullandı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık