Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

17 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta otel odasında polisten baskın

Beşiktaş'ta otel odasında polisten baskın

İstanbul Sarıyer’de yapılan denetimde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satışı yapan 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler kendilerine uyuşturucu madde satışı yaptıran kişinin Melihcan S. olduğunu söyledi. Polis, otelde kaldığını tespit ettiği şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre; Polis ekipleri, 10 Eylül günü saat 00.00'da Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak üzerinde denetim yaptı. Şüphe üzerine durdurulan Resul A. ve İzzet D.'nin yapılan üst aramasında özel olarak paketlenmiş ve satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi. Torbacı diye tabir edilen 2 kişiyi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

2 şüphelinin ifadelerinde kendilerine satmaları için uyuşturucu maddeyi Melihcan S.'nin temin ettiğini ve onun adına satış yaptıklarını söylemeleri üzerine Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Melihcan S.'yi ikamet adresinde bulamayan polis ekipleri, yaptıkları çalışmada şüphelinin Beşiktaş’ta bir otelde kaldığını belirledi. Beşiktaş’taki otele baskın düzenleyen polis ekipleri, Melihcan S.’yi kaldığı otel odasında kıskıvrak yakaladı. Otel odasında yapılan aramada çok sayıda satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Melihcan S. ile Resul A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İzzet D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık