Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Kaymakam ve Belediye Başkanının Twiter mesajları gündem oldu! Beğeni yağdı!

Beşiktaş'ta Kaymakam ve Belediye Başkanının Twiter mesajları gündem oldu! Beğeni yağdı!

Beşiktaş'ta örnek olabilecek güzel işler yapılıyor!.. 1909 yıllarında yapılan ve ilk Rüştiye mekteplerinden biri olan Çırağan Caddesi'ndeki Kaymakamlık binası tarihi dokusuna uygun olarak yenilendi ve geçenlerde de aydınlatarak ışıl ışıl oldu. 
Dünyadaki emsalleri gibi geceleri pırıl pırıl bir görünüme kavuşan ve on yıllarca adeta mezbelelik gibi duran ve yıkılacak bir görüntüye sahip tarihi bina, yeni haliyle Beşiktaşlıların büyük beğenisini kazandı. 

İŞTE O MESAJLAŞMA!..
Binanın yapımı, ışıklandırılması sonrası Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, aydınlatma işlemleri için Beşiktaş Belediyesine 'Tamamlandı... Çok da güzel oldu. Çırağan Cad çok yakıştı. Katkılarından dolayı Beşiktaş Belediyesi'ne teşekkür ediyorum' şeklinde Beşiktaşlılar ve kendi adına insani yönleri ağır basan bir teşekkür mesajı yayınladı.


AKPOLAT; ÇALIŞMAYA DEVAM!..
Bu Twitter mesajı sadece Beşiktaş'ta değil tüm ülkede taktirle karşılandı. Akpolat'ta mesaja karşılık Kaymakam Önder Bakan'a 'Beşiktaş'ta devlet kurumlarımız ve tarihi mirasımız için de özenle çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Kaymakamım. Hayırlı uğurlu olsun' şeklinde bir mesaj yayınladı.

BAKAN, GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'A KONUŞTU
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ ile yaptığı görüşmede; Kaymakamlık binasının mülkiyetinin Belediyeye ait olduğunu, geçen yıllarda valilik tarafından önemli bir bütçe ayrılarak, içi ve dışının tarihi dokuya uyarak onarıldığını söyledi. Bakan, gece gündüz bu binanın eşsiz güzelliğini otaya çıkarmak için çaba gösterdik. Beşiktaş'ın en güzel yerinde en tarihi binalardan biridir burası... Protokol yolu üzerinde bulunuyor, on binlerce insanın sirkülasyonu var...  Herkesin gözü bu bina üzerindedir... Gezenler, fotoğraf çektirenler... Mirasımıza sahip çıkmak, tarihi korumak, onarmak, tüm insanlığın görevi olmalıdır. Biz kaymakamlık olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana sadece bu binayı değil, tüm tarihi yerlerin envanterini tek tek çıkardık. Camiler, mezarlıklar ve benzeri yerlerin bakım ve onarımını yapıyoruz. Bu bina da özel yerlerin başında geliyor. Kaymakamlık birimleri burada görev yapıyor. Günde yüzlerce insana hizmet veriyoruz. Onların tarihi doku içinde huzurlu ve mutlu hizmet alması önceliğimiz...' dedi.

HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, ayrıca, son gelişmeleri de değerlendirdi ve ' Binayı yeniledikten sonra, aydınlatılması gerekiyordu. Gece çok karanlık oluyor ve bu eşsiz güzellik ortaya çıkmıyordu. Tarihi binamızı valilik onardı. Beşiktaş Belediyesi de aydınlatma işleri yaptı. Şimdi çok daha güzel ve hak ettiği değere kavuştu. Bu ülke bizim, değerler hepimizin, sahip çıkmalı korumalı, onarmalı ve göz bebeğimiz gibi bakmalıyız. Mirasımıza ve tarihimize sahip çıkmak insanlık görevidir. Hep birlikte çalışmalıyız, güzel işlere katkı verenleri de, teşvik ve taktir etmek gerekir. Bu vesile ile katkılarından dolayı Beşiktaş Belediyesi'ne tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık