Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta karla mücadele! İhtiyaç sahibi ailelere Aşevinden sıcak yemek

Beşiktaş'ta karla mücadele! İhtiyaç sahibi ailelere Aşevinden sıcak yemek

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Beşiktaş beyaza büründü. Çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdüren belediye ekipleri, karla kaplanan yollarda kar küreme ve tuzlama yaptı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, çalışmalar hakkında şu bilgilendirmeleri yaptı:

"Karla mücadele ekiplerimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli şekilde gece boyunca gerçekleştirdikleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Gerekli olmayan durumlarda trafiğe çıkmamanızı rica ederim. Acil durumlarda bize 444 44 55’den 7/24 ulaşabilirsiniz."

"İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz"

Öte yandan Başkan Akpolat, "Yoğun kar yağışı ile mücadele ederken bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerimize Aşevimizden çıkan sıcak yemeklerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Beşiktaş’ımızda ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini de kullandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın paylaştığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tweetlerinde de şu ifadere yer verildi:

"Tüm İBB ekipleri, ilçe belediyelerimiz ve kamu kurumlarıyla koordineli şekilde yolları açık tutmaya devam ediyor. Şu ana kadar herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Ancak yarın yoğun bir kar yağışı bekleniyor. Zorunlu olmadıkça trafiğe lütfen çıkmayın."

"Yolların açık kalmasını sağlayan İstanbul'un her noktasında çalışan bütün emekçilere teşekkürler.

İBB, 1582 araç ve 7 bin 421 çalışanı ile 3 gündür yollarda
1300 evsiz vatandaşımızı misafir ediyoruz
Sokak hayvanları için 500 noktada her gün 2 tondan fazla mama dağıtıyoruz"

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık