Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta kadınlar Zuhal Olcay konseri ile 8 Mart'ı kutladı

Beşiktaş'ta kadınlar Zuhal Olcay konseri ile 8 Mart'ı kutladı

Beşiktaş'ta kadınlar, 8 Mart'ı Zuhal Olcay konseri ile kutladı. Edinilen bilgilere göre; 8 Mart haftası dolayısıyla Directed By Women Turkey desteğiyle kısa film gösterimleri, söyleşiler ve atölyelerden oluşan bir dizi etkinlik düzenleyen Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart akşamı da Beşiktaşlıları Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde Zuhal Olcay konseriyle buluşturdu. Beşiktaş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak organize edilen konsere ilgi çok yoğundu. Oyunculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de yıllardır adından söz ettiren usta sanatçı Zuhal Olcay sevilen parçalarını dinleyicilerle hep birlikte söyledi.

"BİZ KADINLAR ÇOCUKLARIMIZI NASIL YETİŞTİRECEĞİMİZ KONUSUNDA DÜŞÜNMELİYİZ"

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan sanatçı Zuhal Olcay, kadınların birçok zorlukla mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Öncelikle Beşiktaş Belediyesi’ne bize bu güzel buluşmayı sağladığı için teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz sevgili arkadaşlarım, hem cinslerim kutlu olsun. Dünyada bu kadar çok acı ve olumsuzluk yaşanırken 8 Mart Dünya Kadınlar günü üzerine bir şeyler söylemek o kadar kolay değil, bir gerçek var ki biz kadınlar birçok şeyle mücadele etmek, birçok şeye karşı koymak zorundayız. Biz kadınlar işe çocukları nasıl yetiştireceğimiz konusunda düşünerek başlayabiliriz. Bu konuda yeterince çalışmadığımızı düşünüyorum. Eğer değişim olacaksa oradan olacak oradan başlayacak. Bu konu üzerinde biraz düşünelim derim.‘’

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Esra Yenidünya, sanatçı Zuhal Olcay’a TEMA Vakfı adına bağışlanan plaketi takdim ederek herkesin Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık