Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Gençlik Festivali Konserleri başladı!

Beşiktaş'ta Gençlik Festivali Konserleri başladı!

Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği Gençlik Festivali coşkuyla başladı. Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda akşam saatlerinde gelen vatandaşlar alana kurulan dev ekranlarda Milletler Ligi Turnuvası Türkiye-Japonya Kadın Milli Voleybol maçını izleme fırsatı buldu. Filenin sultanlarına destek veren vatandaşlar büyük coşku ve heyecan yaşadı.

EBRAR KARAKURT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Edinilen bilgilere göre; Milli voleybolcu Ebrar Karakurt maç öncesinde kısa bir video yayınlayarak Sanatçılar Parkı’nda kendilerine destek veren voleybol severlere teşekkür etti. Filenin Sultanları ilk karşılaşmadan istenilen sonucu alamasa da vatandaşlar desteklerinin turnuva boyunca devam edeceğini tezahüratlar ile gösterdi.

İLK KONSER SEDA ERCİYES’TEN

Maçın ardından, Gençlik Festivali’nin ilk konserinde sahne alan sanatçı Seda Erciyes sevilen parçalarını seslendirdi. ‘’Uçak’’ parçasıyla sahneye giriş yapan sanatçıya sevenleri hep bir ağızdan eşlik ederken güzel görüntüler oluştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Sevgili gençler, hep beraber zorlu yıllardan geçtik. Biliyorum çok yoruldunuz fakat artık vakit tamam! Coşkumuzu, sevincimizi, mücadele azmimizi geri kazanma zamanı geldi. Ata'mız Cumhuriyetimizi size emanet etti. Gençliğin bayramını neşeyle kutlayın. Hepinizi bekliyoruz" dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık