Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Edis ve Ozan Doğulu konserleriyle yeni yıl coşkusu

Beşiktaş'ta Edis ve Ozan Doğulu konserleriyle yeni yıl coşkusu

Beşiktaş Belediyesi, 2022’ye Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen Edis ve Ozan Doğulu konserleriyle merhaba dedi. Konserde yoğun kalabalık oluşurken Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “2022 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum.” dedi.

Edinilen bilgilere göre; yılbaşına özel Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda, Beşiktaş Belediyesi, Getir, Akmerkez ve +1’in katkılarıyla Ozan Doğulu ile Edis konser verdi. Yeni yılı, yeni umutlarla karşılayamaya hazırlanan vatandaşlar, Edis ve Ozan Doğulu’nun sahne aldığı gecede, sanatçıların performanslarıyla 2022’ye coşkuyla girdi.

Öte yandan Edis, Twitter hesabında Başkan Akpolat’ın paylaşımını kendi hesabında paylaşarak kalp ifadesi bıraktı. Ozan Doğulu’da kendi Twitter hesabında Beşiktaş Belediyesi’nin paylaşımlarını paylaşarak, şu ifadelere yer verdi:

“Dün akşam yeni yıl coşkusunu Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda benimle paylaşan, emek veren herkese teşekkürler. Unutulmaz performanslardan biriydi”

Kutlama etkinlikleri 18.00’de Barbaros Meydanı’nda yılbaşı korteji ve Meltem Özkan& Kerem Kaya DJ performanslarıyla başladı. Ardından 21.00’de Ozan Doğulu DJ performansını sergiledi.

Saatler 23.00’ü gösterdiğinde ise Edis konser alanını dolduran tüm vatandaşlar için sahne aldı. Sevilen şarkılarını meydanı dolduran binlerce vatandaş için seslendiren ünlü pop sanatçısı Edis, saatler 23.59’u gösterdiğinde alandaki vatandaşlarla birlikte geri sayımı başlattı ve 2022 yılına Beşiktaş’ta merhaba dedi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık