Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta çöp konteynerleri yeraltına alınıyor!

Beşiktaş'ta çöp konteynerleri yeraltına alınıyor!

Beşiktaş’ta Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce ilçe genelinde atık yönetimi çalışması başlatıldı. Bu kapsamda vatandaşlardan gelen talep sonucunda çöp konteynerleri hem çevre kirliliği hem de görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla yer altına alınıyor. İlk etapta Levent, Arnavutköy ve Bebek Mahalleri’nde gerçekleştirilen proje tüm ilçede zamanla hayata geçirilecek.

Edinilen bilgilere göre; çalışmaları yerinde inceleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat çevre ve görüntü kirliliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Beşiktaş’ta çevre ve görüntü kirliliğini önlemek adına çöp konteynerlerimizi yer altına alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren özellikle nüfusu yoğun olan mahallerimizde böyle bir talep oluşmuştu. Biz de hızlıca bunu organize etmeye başladık. Atık yönetimini çağa uygun, modern bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Arnavutköy, Bebek ve Levent Mahallerimizde bunları bitirdik ve diğer mahallerimizde de hızlıca fizibilite çalışmaları bittikten sonra uygulamaları yapılacak. Bu çalışmalar kapsamında, yer altına özel olarak tasarlanmış atık konteynerleri ile evsel atıklar bu konteynerlerde toplanmış olacak.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık