Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Caz Festivali Sanatçılar Parkı'nda vatandaşları coşturdu

Beşiktaş'ta Caz Festivali Sanatçılar Parkı'nda vatandaşları coşturdu

Müzik ve festival etkinlikleriyle İstanbullu ve Beşiktaşlı vatandaşları bir araya getiren Beşiktaş Belediyesi, Revival konserlerinden sonra Sanatçılar Parkı’nda keyifli bir caz festivaline ev sahipliği yaptı. Edinilen bilgilere göre; Sanatçılar Parkı’nda bu yıl ikincisi düzenlenen 28 İstanbul Caz Festivali kapsamında Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri sahne aldı. Dinleyiciler keyifli bir atmosferde caz müziğinin tadını çıkardı.

28 İstanbul Caz Festivali Direktörü Harun İzer, “Bu sene ikinci kez Sanatçılar Parkı’ndayız. Beşiktaş Belediyesi’yle iş birliğimiz devam ediyor. Caz yeniliğe, doğaçlamaya ve yeni sözlere çok açık, Türkiye’nin müzik kültürüyle de örtüşen bir müzik tarzı” dedi.

Sanatın ve müziğin herkese ne kadar iyi geldiğini vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise; “ Sanatçılar Parkı’nda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 28 İstanbul Caz Festivali’ne ev sahipliği yaptık. Komşularımız yeşil ve müzikle buluşurken, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri ile keyifli bir caz festivali gerçekleştirdik” dedi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık