Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Anadolu’ya Işık Saçan Erenler ve 7 Ulu Ozan Konseri

Beşiktaş'ta Anadolu’ya Işık Saçan Erenler ve 7 Ulu Ozan Konseri

2021 Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli ve Ahi Evran Yılı Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi’nde Anadolu’ya Işık Saçan Erenler ve 7 Ulu Ozan Konseri düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde kulaklardan gönüllere akan eserler seslendirildi. Kültürel değerlerden Urfa Semahı gösterisinin de gerçekleştirildiği etkinlikte sanatçılar sahneden yarınlara dair umutlarını dile getiren mesajlar verirken geceyi düzenleyen ev sahibi Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a da özel gece için teşekkür ettiler.

‘’GELENEĞİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Akpolat: ’’Öncelikle bütün ozanlarımıza ve sanatçılarımıza yürekten teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz. Sanatın ve sanatçının baskılandığı, ifade etmekte güçlük çektiğimiz bir zaman dilimindeyiz. Dolayısıyla bugünün kıymetini çok iyi biliyoruz. Bugün aslında nasihat dinledik. Ulu ozanlarımızdan, Yunus Emre’den, Hünkâr Hacı Bektaşi Veli’den, Ahi Evran’dan. Neredeyiz ve nereye gidiyoruz, bunu dinledik. Geleneğimize, kültürümüze sahip çıkmaya göreve geldiğimiz günden beri verdiğimiz sözleri yerine getirmeye Beşiktaş Belediyesi olarak devam edeceğiz’’ dedi.

Başkan Akpolat, konser sonrası Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketlerini sanatçılara takdim etti.

Haber Videosu


Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık