Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta afet eğitimlerine ağırlık verildi! Gönüllü olmak isteyen tüm vatandaşlara çağrı!

Beşiktaş'ta afet eğitimlerine ağırlık verildi! Gönüllü olmak isteyen tüm vatandaşlara çağrı!

Eğitimlere gönüllü olarak başvurmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; ‘’ Hakça Kentsel Dönüşüm seferberliğimiz devam ederken bir yandan Afet İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz olası afetlerde müdahaleler için; İlk yardım eğitimi, Afet temel bilinci eğitimi, Su altı su üstü arama eğitimleri, Köpekli arama eğitimi gibi eğitimlerle komşularımızı bilinçlendirmeye devam ediyor. Gönüllü olmak isteyen tüm komşularımız 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezi’nden kayıt oluşturabilirler’’ dedi.

Edinilen bilgielre göre; Beşiktaş’ta vatandaşların yapı stokunu yenilemek için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş Belediyesi, Afet İşleri Müdürlüğü iş birliğiyle yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Personele birden farklı alanda eğitim verilerek afet konusunda bilinçlendirilirken, gönüllü vatandaşlar da bu programlara entegre edilecek. İlçe genelinde özel, kamu ve sivil toplum kuruluşları dahil tüm vatandaşlar bu eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanacak.

Ayrıca belediye bünyesinde hizmet veren Afet Planlama Şefliği, acil durumlar için coğrafi bilgi sistemleri tabanlı, yapay zeka destekli bir dijital uygulama geliştiriyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Hakça kentsel dönüşüm seferberliğimiz devam ederken bir yandan Afet İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz olası afetlerde müdahaleler için; İlk yardım eğitimi, Afet temel bilinci eğitimi, Su altı su üstü arama eğitimleri, Köpekli arama eğitimi gibi eğitimlerle komşularımızı bilinçlendirmeye devam ediyor. Gönüllü olmak isteyen tüm komşularımız 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden kayıt oluşturabilir." dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık