Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 350 personel ile karla mücadele

Beşiktaş'ta 350 personel ile karla mücadele

Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM) geçtiğimiz günlerde İstanbul’da kar yağışı uyarısında bulundu. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de çalışmalarını hızlandırarak olumsuz hava koşullarına karşı bütün önlemlerini aldı. Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 350 personel 66 araç-iş makinası ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri kar yağışı ve buzlanma riskine karşı da kar küreme araçlarını ilçenin kritik noktalarına konuşlandırdı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da mesai arkadaşlarını Fen İşleri Garajı’nda ziyaret ederek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ekiplerin zorlu kış mesaisine hazır olduğunu belirten Başkan Akpolat şunları söyledi:

“Beklenen kar yağışı için 66 araç-iş makinesi ve karla mücadele ekibimiz ile kışa hazırız. Tüm komşularımız olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlarda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizle 7/24 iletişime geçebilir.”

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık